​Sygetransport med erfarent taxafirma

Vi hjælper dig godt og sikkert frem og tilbage

Har du en aftale hos læge, eller skal du til et tjek på sygehuset, men er du ikke selv i stand til at køre eller tage offentlig transport? Så er Taxa Midt klar til at hjælpe dig godt frem og tilbage. Vi tilbyder nemlig sygetransport og patientkørsel for kunder, der ikke selv har mulighed for at fragte sig til sygehuset, hospitalet, lægen og lignende – og hjem igen efterfølgende.

Vi kører med syge og tilskadekomne borgere i og omkring Silkeborg, Ikast-Brande og Herning. Har du brug for hjælp til at komme frem til en lægeaftale eller hjem efter et ophold på sygehuset, så er vi klar til at køre dig.

Dine lokale vognmænd til sygetransport

Taxa Midt er dine lokale vognmænd. Det betyder, at vi kender til hele lokalområdet, og de forskellige offentlige sygehuse og skadestuer. Vi kan derfor altid finde den bedste rute, når du skal på hospitalet, så du undgår uhensigtsmæssige ventetider.

Når du har brug for hjælp til sygetransport, kan du derfor trygt hyre os til at køre dig. Vores taxiselskab er en overbygning af Herning Taxa, der siden 1938 har kørt borgerne godt og sikkert rundt i området.

Vi sætter en dyd i vores punktlighed og gode service, så du altid kan forvente at komme frem til tiden og få en behagelige oplevelse med vores chauffører.

Kontakt os og book en vogn til din lægeaftale

Hvis du vil bestille en vogn forud for din lægeaftale eller tid på sygehuset, så er du velkommen til at ringe til os eller benytte dig af vores app. Det er en god idé at bestille i god tid, hvis du vil være sikker på at komme frem til din tid. Hvis du akut har brug for sygetransport, kan du også altid ringe til os og bestille en taxa med det samme.​

Ring i dag: 97 12 07 77

Du kører sikkert med TAXA MIDT

Firmainformation

TAXA MIDT F.M.B.A.

CVR-nummer: 38014110