Lufthavnskørsel med pålideligt taxaselskab

Vi hjælper dig godt afsted på rejsen – og hjem igen

Skal du køres ud i lufthavnen, hvor du skal med et fly på ferie, til et vigtigt møde eller noget helt tredje? Uanset hvor du skal flyve hen, så hjælper Taxa Midt dig med at komme frem i god tid med vores lufthavnskørsel.

Vi hjælper kunder i Ikast-Brande, Herning, Silkeborg og omegn, der skal køres ud i lufthavnen. Det gælder både, hvis du skal flyve til udlandet fra Billund eller Aarhus Lufthavn, eller hvis du skal flyve indenrigs fra Midtjyllands Lufthavn.

Slap af og nyd turen med vores lufthavnskørsel

For mange kan turen ud til lufthavnen forud for en ferie være stresset og hektisk. Du ønsker naturligvis at komme frem i god tid, så du undgår at skulle skynde dig igennem lufthavnen. Med vores lufthavnskørsel kan du trygt stole på, at vi får dig frem i tide. Sørg blot for at bestille en taxa i god tid, og så kommer vi naturligvis frem som aftalt og kører dig godt ud i lufthavnen – uden stress og jag.

Uanset om du skal på forretningsrejse, familieferie eller hjem efter en tur i udlandet, så er vores lufthavnskørsel en nem og overskuelig løsning for dig. 

Du slipper for at skulle betale for parkering ved lufthavnen, mens bilen får lov til at stå sikkert hjemme i garagen. Og når du kommer træt tilbage fra rejsen, sørger vi også for at køre dig hjem igen, så du kan slappe af på rejsens sidste etape.

Kontakt os og bestil en god start på flyrejsen

Skal du ud og rejse med fly, så er vi klar til at hjælpe dig med en god og rolig start på turen. Kontakt os i dag og bestil lufthavnskørsel hos os. Du kan også bestille en vogn til at tage dig ud i lufthavnen via vores app – det er både nemt, sikkert og hurtigt.​

Ring i dag: 97 12 07 77

Du kører sikkert med TAXA MIDT

Firmainformation

TAXA MIDT F.M.B.A.

CVR-nummer: 38014110