Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kommer min taxa?

Og kan jeg regne med den? Taxaen er typisk fremme inden for 5-10 minutter. Er der travlt, øges fremkørselstiden og der kan gå lidt længere. Bestillingskontoret forsøger altid at fortælle, hvornår taxaen kan forventes fremme. Får du besked om, at din vogn er fremme inden for eller op til 20 minutter, betyder det at vognen forventes at være fremme i tidsrummet fra du bestiller den og 20 minutter frem. Altså - hold øje med vognen, for den kan jo komme straks.

Bestil altid taxa i god tid. Og skal du for eksempel nå bus, tog, fly eller lignende, så giv besked om dette ved bestilling. Hvis du fortæller, hvornår der er afgang, kan vi, i samråd med dig, finde det rette afhentningstidspunkt. Det er dog stadig dit ansvar at bestille taxaen i så god tid, at det er muligt at nå rettidigt frem. Husk at ventetid blandt andet afhænger af travlhed, myldretid og vejrforhold.​

Kan jeg regne med taxa, hvis jeg skal nå et tog?

Bestil vognen i god tid og sig du skal nå et tog, en bus eller andet. Hvis du fortæller, hvornår der er afgang, kan vores medarbejdere være behjælpelige med at finde ud af, hvornår du skal hentes. Det er dog stadig dit ansvar at bestille taxaen i så god tid, at det er muligt at nå rettidigt frem.

Hvad nu, hvis jeg bliver syg og kaster op i taxaen?

Det kræver naturligvis rengøring, hvis du er så uheldig at komme til at kaste op i bilen, og rengøringstiden skal du betale. Prisen afhænger derfor af, hvor lang tid der går med rengøring og aftørring, og hvornår bilen igen kan indgå i driften.

Må jeg tage min hund med i taxaen?

Ja, også din hund er velkommen i TAXA Midt - blot ikke i alle vogne. Så husk at give oplysning om hunden når du bestiller vognen. Så sender vi én, der gerne kører med din hund. Førerhunde medtages dog i alle taxaer.

Skal man bruge sele i en taxa?

Ja! Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget for at skulle sidde i særlig tilpasset barnestol osv. i en taxa.Men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den i vognen.

Må chaufføren kræve penge forud for en tur?

Chaufføren har ret til at sikre sig, at der kan betales for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.​

Hedder det Taxa eller Taxi?

Link

Ring i dag: 97 12 07 77

Du kører sikkert med TAXA MIDT

Firmainformation

TAXA MIDT F.M.B.A.

CVR-nummer: 38014110