Bestil taxa – nemt og hurtigt

Ring til os eller brug vores app

Ønsker du at bestille en taxi, så kan du nemt og hurtigt komme til det her hos Taxa Midt. Vi tager imod bestillinger på telefon og via vores app, og vi er altid klar til at hjælpe dig godt og hurtigt frem.

Bestil taxa til kørsel i Herning, Silkeborg, Ikast-Brande og omegn hos Taxa Midt. Vi kører vores kunder rundt i hele lokalområdet, uanset om du skal ud i lufthavnen, køres frem til en lægeaftale og meget, meget andet.

Brugervenlig taxabestilling

Hos Taxa Midt ønsker vi at give vores kunder de bedste oplevelser, når de vælger at køre taxi med os. Denne oplevelse starter allerede ved din taxabestilling, og vi har derfor sørget for en brugervenlig og nem løsning.

Du kan nemlig hente vores overskuelige og intuitive app til din telefon, og på den måde altid have en taxi lige ved hånden. Med appen TaxiToGo kan du bestille en taxi uden om eventuelle telefonkøer, og få leveret en vogn til din præcise lokation.

Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at betjene smartphones og apps. Til dig, der ønsker at bestille en taxa på den ”gammeldags” facon, har vi naturligvis også personale siddende, du kan ringe til. De er altid venlige og imødekommende og hjælper dig med din bestilling.

​Vi er klar til at køre ud – bestil taxa nu!

Bestil taxa allerede nu, så du er sikker på, at vi kan komme og køre dig, når du har brug for det. Vi kan naturligvis også bestilles til kørsel med det sammen, men hvis du vil være sikker på at komme frem i tide, anbefaler vi, at du bestiller i god tid.

Vi er klar til at køre dig godt frem i tide – bestil taxa hos Taxa Midt nu!​

Ring i dag: 97 12 07 77

Du kører sikkert med TAXA MIDT

Firmainformation

TAXA MIDT F.M.B.A.

CVR-nummer: 38014110